word


Ni flyger högre än oss andra
Man får se upp varenda gång
Först när ni tar er ner på jorden
Först då kan jag va er vän
Först då kan jag va er vän

melissa horn - med ena foten utanför

life's a bitch, and so are you

kom hem från huvudstaden igår, var en helt okej helg om man bortser från min äckliga huvudvärk. Idag har jag bara sovit, kollat på tv och tröstat mig själv med att klicka hem lite kläder och ett par skor. Det var väl ungefär allt jag hade att säga innan jag beger mig mot sängen.

jo, juste en ska till, piss vädret kan ju ta sig!!!!!!!!!!!!


i want you so bad


don't pay no mind to whatever people say


ph: ilovewildfox.com

livet leker, på torsdag är sist jobbdagen avklarad, på fredag åker jag till stockholm och om två veckor sitter jag i ett plan påväg till turkiet. underbart! Och inte blir det sämre av att min fina emma också ska börja i västerås, så fucking amazing.

det var jag och jag gjorde det bara för dig

gårdagskvällen spenderades med emma och en bunt till sköna människor. Idag har jag bara tagit det lugnt, men jag ska snart slänga mig in i duschen för att sedan dra vidare till min fina stora syster som fyller år idag, tacktacktack för att du finns och grattis på födelsedagen ♥

saknar dig fast du står här mitt framför migif you don't love me why don't you let me go?


ph: ilovewildfox.com

just dance

svensk sommar kan vara bland det bästa som finns. Dagen spenderades till mestadels ute på en ö med sol, bad och båt-åkande med några härliga guys. Imorgon blir det att gå upp klockan sex för att jobba, suck! Så nu ska jag kika lite på tv och sedan sova så att jag orkar ta mig upp imorgon. over&out ♥

standing where you left me


detta flyttar snart in i min garderob.


I thought that I know you, I guess I was wrong

................


don't know which way to go

Det är läskigt hur saker och ting kan förändras på två röda sekunder, hur människor kan förändras, hur man själv kan förändras. Ibland krävs det så lite för att man ska tappa fotfästet,  krävs så lite för att tappa människor man älskar, tappa sig själv. Jag funderar över saker jag gör rätt och över saker jag gör fel, jag vet inte om jag går motvinds eller om jag bara valt en helt ny väg och riktning. Jag behöver komma på det snabbt, för det är inte att gå vilse som är det svåra, det svåra är att hitta tillbaka... tillbaka till sig själv.

allting är förändrat men jag känner likadantph: lookbook.nu


den enda personen som tagit upp min tankekraft

kommer du ihåg minns du mig, har du glömt bort allt jag sa att jag finns för dig?

RSS 2.0