wake me up when it's over

värdelös helg, värdelöst väder, har en värdelös jävla uppsats att göra klart. skjut mig tack!

just because i'm losing doesn't mean i'm lost


should i give up?


don't pay no mind to whatever people sayny älsklingar, så galet snygga men gör sig tvyärr inte riktigt rättvisa på bild. Dom kommer från nelly om någon undrar.

01.07

"Jag behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll"

tick of time


jag har sett livet från båda sidor nu, från upp och ner ändå ser jag bara livsillusioner och nu minns jag, jag förstår inte livet inte det minsta16.47

Har mått dåligt hela veckan, därav ingen uppdatering. Men nu är jag back on track. Sitter och har ont i både pannan och örat, och jag har väl bara mig själv att skylla för det. Om nån är intresserad så slog jag upp huvudet i en bordskant för några dagar sedan, och har ett förjävla fult märke. Örat har jag ont i endast för att jag började töja med 5mm på en gång. Jävligt dumt av mig.


23.16


det här gjorde min dag!

Nu ska jag ta en ibumetin, krypa ner under täcket, försöka sova bort min huvudvärk så att jag orkar med ännu en underbaaaar skoldag, host.  

fifteen things about me

saker du antagligen, kanske inte visste om mig. 

1 Jag hatar ljudet av när småstenar dras under skon på ett sten golv. 2 När jag skaffar jobb vill jag hellre ha ett jag trivs med än tjänar mycket pengar på. 3 När jag blir arg skriker jag, slår- och kastar saker omkring mig, som en treåring ungefär. 4 Jag har extrem höjdskräck. 5 Jag skrattar ofta när situationer blir lite för jobbiga, och det är inte för att jag tycker det är roligt, utan för att jag inte vet hur jag ska hantera dem. 6 Jag har gått på ridning, teater och simmning. 7 När jag var liten hade jag tvångstankar och ville alltid att en del saker skulle stå på samma ställe. 8 Jag brukar kolla på the simpsons, och tycker att tecknat är skit kul. 9 Jag bryr mig väldigt, väldigt mycket om andra männsikor även om jag inte visar det så bra. 10 Jag är sämst på att ljuga, jag kan inte ens dra en vit lögn utan att det syns. 11 Jag är en skiiiit dålig förlorare, inte för att jag förlorar så ofta men ändå ;) 12 Jag är dålig på att visa känslor. 13 Jag dricker minst tre koppar te varje dag. 14 Jag tänker väldigt mycket på allt och inget, så när någon pratar med mig kan jag vara helt frånvarande. 15 Hör jag en bra låt, lyssnar jag på den konstant tills jag tröttnar på den.

it's too late to apologize, it's too late


åååh underbart!

You should already know, to him you're just another hoe
passa på att lev nunytt
the bad boys are always catching my eye

dagen började med att jag och emelie åkte med min syster och hennes barn till västerås, den slutade sedan med att jag, moa och emelie satt och kollade på skräck film, eller en jävla psykopat film kanske det borde stå. I morgon åker jag och mamma till sala, (av alla ställen), och äter lunch. Sen åker jag vidare till moa, där jag och emelie blir kvar över natten. ♥

jag går inte isär när jag går med er ♥västerås med emelie


RSS 2.0