whothefcares

ny start; whothefcares.blogg.se


14:54

Lovar du att vara ärlig? ja Du heter? Malin Låt som du lyssnar på när du är ledsen? Melissa Horn, Lars Winnerbäck, Coldplay och Kent låtar brukar funka rätt bra Vad tror folk om dig? bitchig skulle jag tro Stämmer det? nej! Vad säger du för att imponera på någon? snygga skosnören ska vi hångla, det är väl den ultimata raggningsrepliken eller? haha ;) Hur imponerar man på dig? genom att vara sig själv i alla lägen! Brukar du skratta för dig själv? det händer. Äger du några Converse? ja Var bor du? Avesta Trivs du där? jag trivs med mina vänner som bor här, själva staden, om man ens kan kalla det stad, är helt värdelös  Brukar du bli för full? nej det händer inte ofta Hur svarar du i mobilen? beror på vem det är som ringer Antal timmar sömn inatt? 7-8 kanske Brukar du komma i tid? tidsoptimist, javisst! När mår du bra? när det är sommar och jag sitter ute med människor som får mig att må bra Hur känner du dig nu? ostabil Vanligaste färg på dina kläder? vit och svart Vem saknar du? saknar en hel del människor just nu faktiskt Hade du en bra dag igår? bra räcker nog inte! När brukar du oftast gå och lägga dig? nu på sommaren har det blivit efter två  nästan varje dag Är du blyg? beror på i vilken situation Sysslar du med någon idrott? tyvärr inte Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nja, nej. Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? haha Är du nöjd med ditt liv? det går i perioder Är du bortskämd? nej det tycker jag inte. Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? beror på. Vad längtar du till? tills jag har tagit studenten Har du bra vänner? finns inga bättre Vad använder du för shampoo? just nu Björn Axén Vad är det finaste du fått? oj svårt Hur gammal är du? 16 Vem ringer du när du är arg/ledsen? ingen, jag tycker det är skönare att dra ut och springa, speciellt när jag är arg Är det okej att gråta? självklart. När grät du senast? inte en aning Vad skulle du göra om du vann en miljon? ta med mig en bunt sköna människor och dra utomlands Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? jag tycker det är viktigt att ha på sig det man trivs i om det är märke eller inte gör detsamma När går du upp ur sängen en helgmorgon? jag är ingen morgon människa så det brukar bli mellan 11-14 Vill du gifta dig? nej! Vill du ha barn? Ja Solar du ofta? på sommaren, ja. Är du bra på att laga mat? om jag är. Hur vig är du? dagens skämt Är du musikalisk? jag är tondöv Tror du på ett liv efter döden? svårt det där, jag tror inte att man bara försvinner.

just like a tatto, I always have you

den här kvällen/natten/morgondagen kommer bli helt sjukt bra. Den ska nämligen spenderas med fyra underbara personer som alltid, no matter what, kommer ligga mig så otrolig varmt om hjärtat.♥

million pieces

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, jag borde egentligen inte skriva ut det här men... Jag är både trött, arg och ledsen just nu. Jag är trött på att de gånger ni hör av er är via ett sms där det iprincip står att jag är en dålig vän som skiter i er. Jag är arg på att ni inte inser att ni har precis en lika stor del i det hela. För jag frågade hela början av sommarlovet om vi skulle hitta på något, om ni ville med ut, om ni ville med och bada osv, men ni hade tydligen viktigare saker för er. Tänk efter nu, var det så konstigt att jag slutade höra av mig efter ett tag då? Och att ni bara ville vara med mig, utan att andra var med, det hade ni kunnat sagt på en gång istället, eller hur? Det känns mest som en dålig ursäkt. Och att ni senare skriver att jag inte frågar om ni vill vara med när jag är med andra gör det hela väldigt förvirrande för mig, för jag HAR frågat er, men jag SLUTADE fråga er eftersom ni aldrig verkade kunna/vilja. Jag har inte klagat dem gångerna ni gjort saker själva med varandra utan att fråga mig, tex den gången ni gick på bio, de gångerna ni kollat på film, och gått på stan eller vad ni nu har gjort. Så jag förstår inte riktigt varför ni ska ta upp allt jag har gjort  och sedan skylla det hela på mig. För ja, jag vet att jag inte har ansträngt mig särskilt mycket den senaste tiden, men det finns väl en ganska tydlig anledning till det, eller? 
och tillsist jag är ledsen, riktigt jävla ledsen över att ha förlorat de två personer som stått mig närmast i över två års tid. För ni skrev det själva, det är ingen idé längre. Och ni har rätt, vad finns kvar?

(Och jag vet att det är dumt/dåligt/omoget av mig att skriva ut det här, men nu kanske ni för första gången kan ta er en tankeställare kring hur det har känts/känns för mig)

I got something on my dirty mind

sitter med en fet förkylning, en rätt skaplig magvärk och tycker allmänt synd om mig själv. Tänkte passa på att tacka alla fina människor som gjorde min kväll igår, speciellt carro som gjorde kvällen möjlig, himlans mysigt var det. Nej nu ska jag snart krypa ner i soffan och kika på Remember me, jag hoppas att den är minst lika bra som alla påstår, om inte så får jag åtminstonde dräggla lite framför Robert Pattinson. Förövrigt tycker jag att alla ska ta sig tid att lyssna på Andreas Grega, så jävla grym!

har du den där känslan?

har haft ett kent break ett tag, men jag tog mig tid att lyssna igenom deras nya album när jag var i turkiet. Jag ångrar det inte en sekund, det flesta låtar var helt amazing. Finns nog inga texter på svenska som kan beröra mig så mycket som Jocke Bergs.


would you belive me if i say that i need you


ph: lookbook.nu

I hate to see him go, but I love to watch him leave


hemma igen från 45 grader i turkiet till 16 grader i sverige är inte allt för skönt...

i told you once, i told you twice, you can see it in my eyes

sitter och lyssnar på winnerbäck i världens skönaste tröja som jag fick med mig hem från kuppan idag. Jag ska snart försöka packa i det sista i resväskan. Mamma tror att jag kommer få övervikt, men det är inte så konstigt när man bara får ha med sig 15 kilo, plus 5 kilo i handbagage. Mogna regler, verkligen. Snart börjar dom väl väga passagerarna också, typ maxvikt 183 kilo plus 5 kilo behåring, haha fan vad äckligt.. lite dryyyyyyg jag är, märks det att jag är övertrött?


jag är varken hjälten eller boven, jag är bara lite lost


Det finns tre anledningar till varför jag nästan aldrig laddar upp bilder på mig själv. 
för det första, jag har inget fotoutseende.
för det andra, jag tar nästan aldrig bilder på mig själv
och för det tredje, jag vill inte riskera att bli intagen på säter, let's face it jag ser ut som en psykopat på varenda bild!

it's too bad, but that's me, what goes around comes around you'll see


vems lilla hjärta flyger?

Dagarna rullar på och snart är man tillbaka i skolbänken igen. Jag insåg nyss hur jävla mycket jag kommer sakna en del från D. Det är helt sjukt att nästan hela sommarlovet ska behöva gå innan jag inser att jag inte ska tillbaka till samma skola, gå igenom samma korridorer, halvsova på samma lektioner, reta gallfeber i samma gamla lärare, och träffa samma goa människor varje dag. Det känns.... tomt!

RSS 2.0