alla våra högtflygande planer, dom sprack på små detaljer som man glömt

ÅT HELVETE MED ALLT.

playplayplayplayplayplay
happy b-day


Det råkar vara så att världens bästa moa fyller sweet sixteen idag, så grattis hjärtat ♥

Joel Kinnaman


grymt snygg är vad han är.

Given the chance I'm gonna be somebody


if bridges gotta fall, then you'll fall too


favoriter just nu...

Take a gun, and count to three


ph; andreas öhlund
Blev en väldigt lugn dag idag, egentligen var det meningen att jag skulle till åsbo med massor undebrar men efter att ha kollat på termometern som visade minus tjugo så övervägde jag att stanna hemma. Vilket jag ångrar lite så här i efterhand. Istället fikade jag med Robert som förövrigt har flyttat hem från Tyskland. Vi började snacka om vad jag skulle välja för gymnasium och han som är hundra procent ärlig kunde självklart inte hålla tyst om att han tyckte att den linjen jag vill gå verkade vara helt flumm. Även om jag blev fukkking irriterad så fick han mig att tänka om, ibland är det tur att jag har han även om han kallar mig mupp och kittlar mig så att jag inte ens kan stå upp. Haha!


bitch is back, bitch is back.

En sak jag hatar med den här hålan (Avesta) är att folk inte har något bättre för sig än att sitta och kasta skit på andra. Det är en aning skrattretande faktiskt, men ja vi lever i ett fritt land så det är fritt fram att bara kalla nån för fitta!

Confusion never stops, closing walls and ticking clocks


Förutom det korta fikandet med emelie och moa så har jag verkligen inte gjort någonting idag... Jag känner mig som en jävla nolifer och om en vecka börjar skolan igen och det suger!! Ett nyårslöfte är iaf att jag ska börja ta tag i pluggandet, det var liksom lite brist på ork den förra terminen.

It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside


one step forward and two steps back we're the right train running on the wrong track


playplayplayplayplayplaytaylor momsen2010

Nytt år, ny start, ny blogg.

RSS 2.0